nlc.hu
Sztárok

Iván Bence bizonyítani fog a Dancing with the Starsban

Iván Bence a DWTS-ről: „Attól még, hogy ekkora vagyok, simán meg tudjuk oldani˝

Bence élvezi a táncpróba minden pillanatát, Alexandra pedig olyan kihívások előtt találta magát, amik csak kreatívabbá tették.

Holnap indul a Dancing with the Stars harmadik évada. Sokak számára a legmeglepőbb páros a paraúszó, Iván Bence, aki Stana Alexandrával fog táncra perdülni. Bence sok támadást kapott, hogy biztosan nem fog neki menni, de több videóval is bizonyították már, a kedvüket nem veszik el a rosszindulatú emberek.

Iván Bence

Iván Bence a Mokkában

Bence most a Mokkában mesélt arról, miért vállalta el a szereplést. 

„Néztem a második és az első évadot is. Tudtam, hogy hova fogok jönni, mire kell számítanom. Tudtam, hogy nehéz koreókat kell megtanulnom. Holnap próbálok bizonyítani és meglátjuk, mire lesz elég. Úgy voltam vele, hogy nekem ez egy új terep, hiszen a tánc teljesen más, mint az úszás, és ki akartam próbálni, mennyire tudok táncolni – mondta Bence, majd azt is hozzátette, milyen küldetéstudattal vág bele a műsorba. – Attól még, hogy ekkora vagyok, és ekkora a különbség köztünk Szandival, simán meg tudjuk oldani a koreográfiákat. Szeretnék bizonyítani.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top