nlc.hu
Sztárok
Sztárban Sztár leszek!: Tímea Göghova esett ki az első fordulóban

Sztárban Sztár leszek!: Tímea Göghova szerint a nézők ellenszenve miatt esett ki elsőként

Szerinte jó volt a produkciója, így másban látja a kiesés okait.

Vasárnap este elstartolt a Sztárban sztár leszek! 3. évadának élő show-ja. Az első adásban a középdöntőből visszahívott Kökény Dani lett a napi győztes, míg a szavazatok alapján Tímea Göghovának kellett távoznia a tehetségkutatóból.

Tímea Göghova csak egy élő-show-ban tudta megmutatni a tehetségét a Sztárban Sztár leszek!-ben - Fotó: Sajtószoba

Tímea Göghova csak egy élő-show-ban tudta megmutatni a tehetségét a Sztárban Sztár leszek!-ben – Fotó: Sajtószoba

Kiesése után csalódottan nyilatkozott a Sztárban Sztár leszek! online műsorvezetőjének, Nagy Rékának. Tímea szerint a produkciója nem volt olyan rossz, hogy kiessen a versenyből, így nem érti, hogy mi történhetett. Úgy gondolja, a nézők ellenszenve miatt kellett neki távoznia már az első körben.

„Igazándiból jelenleg nem tudom, hogy miért. Keresem megtalálni a hibákat nálam. Szerintem a produkció nem volt rossz annyira, hogy kipottyanjak a versenyből. A Középdöntő és a Válogató alatt is elég jó volt a produkcióm. Én már csak olyan dolgokra tudok gondolni, hogy valami miatt nem bírnak elfogadni engem a nézők. Talán azért, mert Németországban élek, és ‘mit keresek itt?’, és inkább adjam át az itt élő magyaroknak. Vagy pedig a nevem, a Göghova. Vagy esetleg az, hogy régóta zenélek, több a tapasztalat. Keresem az okokat, de nem tudom, hogy a nézők miért nem fogadtak el” – mondta el Tímea Göghova, aki Németországból ingázott a versenybe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top