nlc.hu
Sztárok

Molnár Andi válás utáni élete

„Most vagyok életemben a legboldogabb” – Molnár Andi hivatalosan is elvált

Új időszámítás kezdődik a 39 éves táncművész életében.

Molnár Andi idén áprilisban jelentette be, hogy 5 év házasság után elválik. Ezt követően azonban felgyorsultak körülötte az események, és nemrég hivatalosan is kimondták a válását. Végre semmi sem állhat a boldogsága útjába.

Molnár Andi

Molnár Andi a Dancing with the Stars 2. évadában – Fotó: press.tv2.hu TV2 /

„A válásom szeptemberben zárult le hivatalosan, de tulajdonképpen áprilisra én már túl voltam egy hosszú lezárási folyamaton. (…) Anyukámon többször láttam, hogy aggódik értem, de már tudja, amiről jó ideje igyekeztem biztosítani, hogy a lehető legjobb dolog történik most velem. És köszönöm, most tényleg jól vagyok. (…) A családi kapcsolataimra és a munkámra koncentrálok, de annyit elárulhatok, hogy most vagyok életemben a legboldogabb” – árulta el a BEST magazinnak a Dancing with the Stars 1. és 2. évadának zsűritagja.

Molnár Andi decemberben lesz 40 éves és bár nem így tervezte az életét, az elmúlt időszak sok mindenre megtanította. Ma már tudja, hogy a pörgésből igenis le kell tudni állni, és meg kell találni az egyensúlyt a munka és a magánélet között is. 

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top