nlc.hu
Sztárok

Szorcsik Viki a magánéletéről

Szorcsik Viki: „Nem az én szegénységi bizonyítványom, hogy kevésbé érdekes egy színházi produkció, mint egy bikinis kép”

Mindig is óvta a magánéletét.

Szorcsik Viki nemrég pontot tett a pletykák végére és bevallotta, hogy randizik Szabó András Csutival. Legújabb bejegyzésében azonban azt írja, sosem akart a magánéletével haknizni, ezután sem fog és figyelmeztette a követőit, hogy ne dőljenek be a róla szóló hamis híreknek.

Szorcsik Viki

Fotó: RTL

„Sokan azt gondolják, ha az ember kirakatban van, az milyen jó! 25 éve kirakatban vagyok, de mindig is féltve óvtam a magánéletem. Igyekeztem produktummal és teljesítménnyel kitűnni. Az már nem az én szegénységi bizonyítványom, hogy kevésbé érdekes egy színházi produkció, mint egy bikinis kép az Instán. Persze az is én vagyok, nem tagadom, viszont nem tudok azonosulni azokkal az emberekkel, akik ezeken a mai divatos platformokon kiteregetik a mindennapjaik legbensőbb részletét is. Ezt tőlem sosem fogja senki megkapni! Mindenki csak találgat és hülyeségeket írogat, aminek semmi köze a valósághoz! Szerintem ne az újságokból és különböző híroldalakról tájékozódjatok, hanem ha már ennyien kíváncsiak vagytok, nézzétek a kívánt profilokat és inkább kérdezzetek személyesen! A privát szférát hagyjuk meg saját magunknak!” – írta Instagram-oldalán a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top