nlc.hu
Sztárok

Párharc: megsérült Monoki Lehel

Párharc: Monoki Lehelt arcon lőtték, fájdalmában összeesett a kamerák előtt

Vérezve folytatta a feladatot az Exatlon Hungary All Star műsorvezetője.

Hétfőn elstartolt a Párharc, amelyben sztárpárosoknak különböző próbatételeket kell teljesíteniük. A TV2 realityjének első adásában Monoki Lehelt arcon lőtték paintball puskával az egyik feladatban.

Monoki Lehel

Monoki Lehel és párja, Gyenesei Leila – Fotó: Sajtószoba

Az Exatlon Hungary All Star műsorvezetője éppen egy paintball pályán haladt át, amikor találat érte. Fájdalmában összeesett a kamerák előtt, alig bírt felkelni onnan. Végül azonban – a komoly fájdalmai ellenére – vérző szájjal ugyan, de folytatta a küzdelmet.

„Abban a pillanatban, amikor szájba lőttek, kellett néhány másodperc, hogy magamhoz térjek. Sokkal lazább pályára számítottam, megmondom őszintén, mert itt azért igenis van egy komoly fizikai igénybevétel, meg fájdalommal is jár” – vallotta be utólag a kamerák előtt Monoki Lehel, akinek a sérülése sokkolta a párját. Gyenesei Leila egy miniképernyőn keresztül követhette Lehel küzdelmeit a paintball pályán, és amikor meglátta, hogy szerelme szájához kap és a földre kerül, nagyon megijedt: „Eltalálták az arcát? Jézus Úristen! Pont az arcát találták el?”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top