nlc.hu
Sztárok

Civil munkája is van a Jóban Rosszban egykori sztárjának

Kétlaki életet él a Jóban Rosszban egykori Pongrácz dokija, aki az autista nagyfiáért is dolgozik

Bár még mindig elcsíphető Pesten a Vidám Színpad és a József Attila Színház színpadán, Gazdag Tibor már nemcsak színészkedésből él: amikor épp nem játszik, akkor a család villamossági vállalkozásában dolgozik, ám ehhez kétlaki életet kell élnie Budapest és Veszprém között.

Másfél éve már, hogy véget ért a TV2-n a Jóban Rosszban, és emiatt a sorozat Pongrácz dokijának, azaz Gazdag Tibornak is megváltozott az élete. Még harminc éve alapított a testvéreivel egy villamossági vállalkozást, ám a sok színészi munka mellett most lett először ideje, hogy ő maga is komolyabban besegítsen.

A feladataim közé tartozik többek között a munkafolyamatok és a munkavédelmi előírások, felszerelések ellenőrzése, valamint a kapcsolattartás, ügyintézés különböző partnerekkel, szervekkel. Nincs annyi színházi megkeresésem, hogy csak abból éljek, de nem is baj, mert nagyon élvezem a másik munkámat is

– mondta a Blikknek.

Gazdag Tibor

Gazdag Tibor a József Attila Színház egyik reklámjában (Forrás: YouTube)

Szerencsére ez egy családi vállalkozás, így ha van valami színészi feladata, mindig van, aki beugorjon helyette, így a két munkát tudja párhuzamosan is végezni. A nehezítő tényező az, hogy a vállalkozás Veszprémben van, míg a színészi munkái Budapesten, így hol itt él a családjával, hol ott. A színész számára azért is fontos, hogy sokat dolgozzon, mert autista nagyfia, Andris segítése sok költséggel jár, és Magyarországon nem sok segítségre számíthat ebben az államtól. A fiú egy magánintézménybe járt, és a mai napig vannak online foglalkozásai a gyógypedagógusaival, amihez semmilyen anyagi segítséget nem kaptak, mindent maguknak kell finanszírozniuk. A szappanopera forgatása hiányzik neki, de látja azért a pozitívumokat is abban, hogy véget ért: sokkal több ideje jut a családjára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top