nlc.hu
Sztárok

Árulják Koós János vitorlását

Árulják Koós János vitorlását: kiderült, mennyiért lehet hozzájutni

A hajó az alsóörsi kikötőben áll.

Koós János imádott a vízen lenni, a hajózás volt a szenvedélye, a kilencvenes évek elején még egy saját vitorlást is építtetett magának, ami a Koóstoló nevet kapta. Az énekes 2019-ben hunyt el, a hajót a lánya, Koós Réka örökölte meg, aki úgy döntött, megválik tőle – írja a Blikk.

Koós János

Fotó: Schumy Csaba

A hajóért 5,7 millió forintot kérnek, ám a hirdetésben leírták, hogy eléggé leépült, így körülbelül még egyszer ennyit kellene rákölteni. A lap azt írja, a színésznő a korábbi bérlőt bízta meg az eladással, így a hajó hirdetése már ki is került egy ilyen témájú Facebook-csoportba.

A DIXI 32 típusú vitorlásra eddig négy jelentkező volt, az egyikük árulta el a lapnak a vételárat. Mint kiderült, a hajó az alsóörsi kikötőben áll már jó ideje. „Az úr, aki árulja a hajót, azt mondta, kívülről szép állapotban van, de belül felújításra szorul. A belső részben egy szalon és kabin található, melyben összesen hatan tudnak aludni. Tartozik még hozzá egy fürdő mosdóval és konyha is, de a bútorokat, belső burkolatot fel kell újítani. A nagyjából 20 lóerős Perkins motorra is ráfér egy generál. Úgy saccolta az úr, hogy nagyjából még 5 millió forintot kellene rákölteni”  – mondta a lapnak az informátor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top