Ki ő? Külföldön befutott modell volt, mégis itthon kezdett új életet Bíró Bea

Németh Orsi | 2022. Október 26.
Bíró Bea és ikertestvére, Niki 11 évig éltek Ázsiában, ahol fényes modellkarriert építettek fel.

Az egypetéjű ikerpár, Bíró Bea és Bíró Niki gyönyörű megjelenésére a divatvilág is felkapta a fejét, ennek köszönhetően bejárták a világot, modellkarrierjük Hongkongban teljesedett ki, ahol 11 évig éltek.

(Fotó: RTL Klub / Sajtóklub)

Nagyon imádtuk az ikerséget Hongkongban, és még rá is tettünk egy lapáttal, mindig egyformába öltöztünk. Amikor kikerültünk Milánóba modellkedni, akkor ezt a divatbemutatókon például imádták. A milánói divathéten volt egy bemutatónk, ami úgy kezdődött, hogy sötétség volt a teremben, majd felvillant a fény, aztán ketten nekiindulunk a kifutónak Nikivel teljesen egyforma ruhában – mesélte korábban a Fókusznak Bea.

13 éve még nem tudták volna elképzelni az életet külön, a szerelem azonban messzire sodorta egymástól a Bíró lányokat. Niki ugyanis Ausztráliában él már két éve, így a lányok csak interneten keresztül tudják tartani a kapcsolatot. Bea Budapestre költözött, és ott is kezdett új életet.

Az ikerlányokról ITT nézhetsz meg közös fotót

Sok kritika éri Törőcsik Danival való kapcsolatával (is)

Bea és az Éjjel-Nappal Budapest sorozatban ismertté vált Törőcsik Dani két és fél éve alkotnak egy párt, sok kritika éri őket az utóbbi időben, főleg a Nyerő Páros kezdete óta. Sokan ugyanis azt gondolják, hogy míg Bíró Bea fülig bele van zúgva a szerelmébe, addig fordítva ez nem feltétlenül van így. Bea többek között erre is reagált az rtl.hu-nak adott interjújában

(Fotó: RTL Klub / Sajtóklub)

„Nekünk nagyon más a szeretetnyelvünk, mint a fekete és a fehér. Két és fél év alatt megtanultuk ezt kezelni. Neki az elején nehéz volt, hogy én egy nagyon szeretgetős, érzelmes ember vagyok, ő pedig az ellentéte – nekem meg ezt volt nehéz megszokni. De mostanra tök jól összehangoltuk. És bár Dani nem az a tipikus hősszerelmes, aki napi tízszer leírja, hogy szeretlek és állandóan ölelget, viszont egy végtelenül érzékeny lelkű ember” – mondta Bea, aki arra is kitért, hogy rengeteg negatív kommentet és üzenetet kapott, de egy ideje már nem olvassa őket.

Exit mobile version