nlc.hu
Sztárok

A fűtés miatt mondták le Csocsesz fellépését

Nem tudták befűteni a kultúrházat, ezért lemondták Csocsesz fellépését

Anyagilag is megterhelő ez az időszak számára.

Csocsesz aggódik a jövője miatt, ugyanis az utóbbi időben több fellépését is lemondták a magas rezsiárak miatt. A koncertek helyszínét ugyanis nem tudják befűteni, így nem tudják vállalni a költségeket.

Csocsesz

Fotó: Olajos Piroska

„Az egyik önkormányzat nyugdíjasoknak szervezett egy rendezvényt, aminek a keretein belül ajándékcsomagokkal és Csocsesz műsorral kedveskedtek volna nekik. Nemrég viszont, mivel nincs keret arra, hogy befűtsék a kultúrházat és az időseket sem akarták beültetni a hidegbe, visszamondták a fellépést. Nem ez volt az első, ami elmaradt, 2-3 hasonló eset is történt” – részletezte a Borsnak Csocsesz.

A zenész elmondta, ilyenkor már nem tudja pótolni a kiesett fellépést, ami anyagilag is megviseli. „Abban maradtunk, hogy talán, ha jövőre jobb lesz és megtartják, akkor gondoljanak rám, de a bevételem akkor is ugrott. Igaz, hogy ezzel pénzt vettek ki a zsebemből, de ha támadnám őket, azzal nem lenne jobb. Ez a fő bevételi forrásom, ebből élek. Elég kellemetlenül érint, de nem tudunk mit csinálni. Nyelünk egy nagyot és reméljük, hogy elmúlik ez az időszak” – mondta Csocsesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top