nlc.hu
Sztárok

Hilary Swank akkor és most

Figyelemzavaros kislánytól az Oscar-díjig: Hilary Swank megmutatta, így is lehet

Hilary Swank gyerekkorában figyelemzavaros volt, ezért nem is érettségizett le a kétszeres Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő, aki nem mellesleg most, közel az 50-hez anyai örömök elé is néz.

Hilary Ann Swank fiatalkorában versenyszerűen úszott, Washington állam bajnoka volt. A sport iránti érdeklődését iskolai éveiben már a színészet iránti vonzalom szorította háttérbe. Belépett az iskolai színjátszókörbe, majd színházi szerepeket kapott. 1990-ben 16 éves korában édesanyjával Kaliforniába költözött.

Hilary Swank akkor és most

Hilary gyerekszínészként (Fotó: LGI Stock/Corbis/VCG via Getty Images)

Kevesen tudják róla, de nem érettségizett le, egy rémálom volt számára az iskola. A színésznő figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarban szenvedett, és emiatt nem tudott beilleszkedni.

Hilary Swank akkor és most

A színésznő még 1999-ben (Fotó: Jim Smeal/Ron Galella Collection via Getty Images)

1992-ben debütált a filmvásznon a Buffy, a vámpírok réme című horrorvígjáték egy kisebb szerepével, majd a Karate kölyök-filmek negyedik része, Az új karate kölyök (1994) hozta el számára a hírnevet.

Hilary Swank akkor és most

Kevesen tudják róla, de figyelemzavara miatt érettségit sem szerzett (Fotó: George Pimentel/WireImage)

Az 1990-es években szerepelt még a Beverly Hills 90210 című drámasorozatban, 1997 és 1998 között. A fiúk nem sírnak (1998) című életrajzi drámában egy transznemű nő szerepében megnyerte a legjobb női főszereplőnek járó első Oscar- és Golden Globe-díját is. Második alkalommal Clint Eastwood Millió dolláros bébi (2004) című sportdrámájával szerezte meg mindkét díjat, ismét női főszereplőként.

Ikrekkel várandós a 48 éves színésznő

A 48 éves színésznő a Good Morning America című műsorban jelentette be október elején, az örömteli hírt, miszerint ikreket hord a szíve alatt.

Hilary Swank akkor és most

A színésznő napjainkban (Fotó: MediaPunch/Bauer-Griffin/GC Images)

„Olyan régóta vágytam erre, és most anya leszek. Ráadásul nem is egy, hanem két kisbabáé. Annyira jó, hogy végül megoszthatom ezt a hírt, hogy beszélhetek róla” – nyilatkozta Hilary Swank, aki elárulta, egészen mostanáig új sorozatának, az Alaska Dailynek a stábja sem tudott a várandósságáról.

A színésznő arról is beszélt, hogy az ő és férje családjában is születtek már ikrek. Hilary Swank és Philip Schneider 2016-ban ismerkedett össze, és két évvel később össze is házasodtak. A színésznő korábban is volt már férjnél, de Chad Lowe-val nem született közös gyermekük. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top