nlc.hu
Sztárok

Medveczky Ilona gigavillanyszámlája

Elviszi Medveczky Ilona nyugdíját a 90 ezres villanyszámla

Fogalma sincs, hogyan fogja kigazdálkodni a brutálisan megnőtt rezsiköltségét.

Medveczky Ilona világéletében spórolt. Soha nem élt nagy lábon, pedig voltak időszakok, amikor megtehette volna. A 81 éves táncművésznő megdöbbent, amikor az első megemelt számlát megkapta. Elképesztő összegeket kell befizetnie – írja a Story magazin. Elmondása szerint a saját igényeiből le tud adni, háziállatai (4 kutyája van) rovására azonban nem hajlandó spórolni.

Medveczky Ilona

Gigaszámlát kapott Medveczky Ilona, nagyon el van keseredve (Forrás: TV2 / Mokka – videó)

Tudta, hogy a hatalmas házának magas lesz a rezsije, és már előre rettegett, mikor csenget be a postás. „Egyelőre az áramszámlát kaptam meg. Közel 90 ezer forint. Azt hittem, rosszul látok! Dupla annyit fizetek, mint szoktam, pedig nagyon figyelek arra, hogy csak akkor használjam az áramot, ha feltétlenül szükséges, már a televíziót sem nézem annyit. Ez a ház hétszintes, mondjuk, alig használok pár helyiséget” – mondta el Medveczky Ilona, aki nagyon el van keseredve.

„Ez szinte egy teljes nyugdíj! Teljes sötétségben fogok élni, az lesz ennek a vége. Az állatokat ellátom, főzök, de az én szükségleteimet minimálisra csökkentem” – jelentette ki.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top