nlc.hu
Sztárok

Nádai Anikó cuki babás képet posztolt

Nádai Anikó cuki babás képet posztolt

A műsorvezető három hónappal ezelőtt adott életet kisfiának. Most újabb képet posztolt róla.

A Bors azt írja, hogy Anikó és Péter már a pici születése előtt megfogadták, hogy nem mutatják majd meg Alex arcát a közösségi oldalaikon. Ehhez azóta is tartják magukat, igaz, gyakran tesznek közzé egy-egy közös fotót a babával. Ez a legújabb:

Anikó és párja nem csinál titkot abból, hogy a kisgyermekes szülők élete nem könnyű, egy hónappal ezelőtt beszéltek először arról, hogy milyen kihívásokkal szembesülnek kétgyermekes családként. Elmondták, gyakran éjszakáznak, emiatt eléggé kimerültek, mindezek ellenére időt szakítanak arra, hogy alkalmanként kettesben elmenjenek vacsorázni. Bár ezek most elég furcsán telnek. A legutóbbi vacsoráról Anikó azt mesélte, hogy „már a levesnél majdnem beleborult a fejük a fáradtságtól a tányérba”, az egyik posztjában pedig azt írta:

Nem igazán van mostanság normális közös kép a telefonunkban. Ami van, azon meg enyhén szólva vagyunk csak hullafáradtak. 

Alex júliusban jött a világra, de a szerelmesek azóta is törekszenek arra, hogy fenntartsák a romantikát a kapcsolatukban, és ha lehetőségük van rá, elmennek kettesben randizni. Immáron két éve alkotnak egy párt.

Nádai Anikó

Nádai Anikó (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top