nlc.hu
Sztárok

Valkusz Milán a sztárságról

Valkusz Milán: „Bármekkora hűhó is vesz majd körül, nem szeretnék sztárként tetszelegni”

Sokan megismerik az utcán, de nem él vissza a hírnévvel.

Sokan szeretik az Ázsia Expressz nézői közül a Valkusz Milán-Marics Peti párost, ám utóbbi talán egy kicsit nagyobb figyelmet kap. Most, hogy Miló is képernyőn van, többen megismerik, előfordul, hogy az utcán is megállítják. Erről is mesélt a Story magazinnak.

Marics Peti és Valkusz Milán

Fotó: TV2

„Ajándékként élem meg, hogy ennyien szeretnek, és egyelőre kicsit sem zavar, ha megszólítanak, vagy ha azt látom, hogy vizslatnak. Nem úgy, mint Maricsot. (…) Mondjuk, ő már végigcsinált egy Sztárban Sztárt is, én csak nemrégiben kerültem képernyőre. De egy biztos, bármekkora hűhó is vesz majd körül, nem szeretnék sztárként tetszelegni. Az nem én vagyok. Zenélni akarok, és telt házas koncerteket adni. Ezzel Marics is így van, akivel egyébként nemcsak együtt zenélünk, hanem együtt is élünk. Ezeréves cimborák vagyunk, ugyanabba a gimibe és teniszklubba jártunk, a családjaink is jóban vannak, így jött, hogy akkor bútorozzunk össze. Jól megvagyunk, pláne, amióta Marics több időt tölt az Andinál” – mondta Valkusz Milán, aki azt sem tartja kizártnak, hogy nemsokára különköltöznek.

Feszkó sincs köztünk, és amióta heti egyszer takarítónő jár hozzánk, azóta azon sem feszülünk, kinek mi a reszortja. A mosogatással, a mosással meg egyikünknek sincs különösebb baja.  Aztán hogy meddig élünk még egy fedél alatt, majd kiderül…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top