nlc.hu
Sztárok

Wolf Kati egyedül tölti az estéit

Wolf Kati: „A válásom óta elteltek évek, én pedig sok egyedül töltött estén vagyok túl”

Wolf Kati már tudja, mit akar és mit nem az életében.

Sokan találgatták, hogy válása után újra szerelmes-e Wolf Kati, az énekesnő pedig most tiszta vizet öntött a pohárba. Igaz, nagy megújuláson van túl zeneileg és érzelmileg is, most végre megérkezett oda, ahova mindig is tartott. Nagy út áll még előtte, de jó irányba halad.

„Mindig hálás leszek azért, hogy együtt (a volt férjével – a szerk.) indítottuk el a zenei pályámat, és támogatott az elképzeléseimben. A válásunk óta elteltek évek, én pedig sok egyedül töltött estén vagyok túl, ez nem titok. Az elmúlt időben tehát bőven volt időm átgondolni, hol tartok, és hova szeretnék még eljutni. De egyre jobban kikristályosodik, mit akarok, és mit nem” – kezdte a BEST magazinnak az énekesnő, aki heti váltásban van a gyerekeivel.

Wolf Kati

Fotó: TV2

„A férjemmel ezt is közösen alakítottuk így. Amikor a lányok nálam vannak, szeretek velük időt tölteni. Persze nem tagadom, éjjeli bagolyként sokáig ébren vagyok ilyenkor is, így ha becsukódik reggel a gyerekek mögött az ajtó, és elindulnak az iskolába, délelőttönként még gyakran visszahanyatlok az ágyba. Amikor viszont az apukájuknál vannak, telerakom színházi, koncert- és barátnős programokkal a naptáramat, és gőzerővel dolgozom is mellette” – részletezte Kati, aki a békés válásáról is beszélt.

Egy válás sehogy sem tud jó lenni, de törekedni kell a lehető legideálisabbra. Ugyanakkor énekesnő vagyok, és nem terápiás szakember, nem tudtam, hogy min állhat vagy bukhat egy válás. Ami fontos volt, hogy a gyerekek a legkevésbé sérüljenek.

További részletek a ma megjelent BEST magazinban:

BEST 10.27

Best magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top