nlc.hu
Sztárok

Sydney van den Bosch kutyái a Mokkában

Teljes káosz volt a Mokka stúdiójában, Sydney van den Bosch kutyái elvitték a show-t – videó

Csak kapkodták a fejüket a műsorvezetők, még a stúdiódíszletek is veszélyben voltak.

Újabb négylábú taggal bővült Sydney van den Bosch családja. Happy érkezésével immár két szamojéd kutya teszi pörgőssé a modell mindennapjait. A Szerencsekerék háziasszonya a Mokkában mesélt a házi kedvenceiről, sőt magával is hozta a stúdióba a nagytestű ebeket, akik nem kis káoszt okoztak az élő adás közben.

Sydney van den Bosch

Sydney van den Boschnak teljes lett az élete a két kutyával – Forrás: TV2 / Mokka – videó

“Fantasztikus két kutyával az élet. Nem lehet unatkozni. Elképesztően jó érzés azt látni, hogy mindketten boldogok és mennyire szeretik egymást. Már nagyon régóta tervben volt egy második kutya, viszont Happy-nek a gazdái elváltak, és új gazdát kerestek neki. És egy felnőtt kutyának gazdit találni sokkal nehezebb, mint egy kiskutyának” – árulta el Sydney van den Bosch, hogyan került hozzá Happy. 

A modell nem titkolja, felmerült benne, hogy esetleg nem bír el két ilyen nagytestű kutyával a maga 50 kilójával, hiszen a nagyobbik eb, Lio 30 kilót nyom, míg Happy 20 kilót. “Rengeteget gondolkoztam azon, hogy én erre képes vagyok-e. (…) Viszont az, hogy megetetem őket, az egy mozdulat. Az nem jelent az embernek problémát. Maga a sétáltatás az, ami egy kicsit nehezebb ügy” – magyarázta Sydney van den Bosch.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top