nlc.hu
Sztárok

Már kapható Kiszel Tünde 2023-as falinaptára

Már kapható Kiszel Tünde 2023-as falinaptára, amiből ízelítőt is mutatott

Nem kezdődhet az új év Kiszel-naptár nélkül.

Ha bárki is aggódott volna, hogy Kiszel Tünde, akinek nem olyan régen egy üzletember lopta el a szívét, a szerelemtől ne kedveskedne rajongóinak, akkor mindenkit megnyugtatunk, elkészült Tünde 2023-as falinaptára. Sőt már meg is lehet vásárolni. 

Kiszel Tünde

Fotó: Instagram

Tünde kettő videóval tudatta, hogy hol és hogyan tudnak a fanok hozzájutni a jövőévi kalendáriumhoz, és még egy kis ízelítőt is láthatunk a fotókból. 

@kiszel_tunde Megjelent a 2023-as falinaptáram! Fogadjátok sok szeretettel!❤️ Dedikált naptárrendelés: www.kiszeltunde.hu #kiszeltünde #kiszeltünde2023 #naptár #naptárrendelés #fy #foryou ♬ eredeti hang - Kiszel Tünde

Ebben az évben is hozta a formáját Kiszel, bár nem tudatosan, volt olyan hónap, amely nem aratott nagy sikert. Pont márciusra csináltatott fegyverrel-pózólos képet, ami a februárban kitört orosz-ukrán háború miatt, mondhatni, kisebb baklövés volt. 

@kiszel_tunde Egy kis ízelítő a 2023-as Kiszel Tünde falinaptárból!🥰 Rendeljétek meg, ha kíváncsiak vagytok a többi képre is!😘 www.kiszeltunde.hu #kiszeltünde #kiszeltünde2023 #naptár #naptárrendelés #fy # #fyp #foryou #foryoupage ♬ Be My Lover - La Bouche

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top