nlc.hu
Sztárok

Sipos Peti az intenzíven szorított testvére életéért

Sipos Peti az intenzíven szorított testvére, Sipos Tamás életéért

A mai napig szörnyű emlék számára az, amikor testvére felakadt egy villámhárítóra és ő emelte le a súlyos sérüléseket szenvedett Sipos Tamást.

Borzalmas időszakon ment keresztül a Sipos család, amikor Sipos Tamás – az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja – súlyos sérüléseket szenvedett gyerekkorában.

„Én megalapoztam a nevünket minden iskolában. Igazi osztály bohóca voltam, amit nem annyira szerettek a tanárok. Nem buktam meg semmiből, de tény és való, hogy eleven típus voltam. Volt olyan iskola, ahol még az utolsó héten is azzal fenyegetőztek, hogy kicsapnak. Akármilyen laza gyerek is voltam, a mai napig szörnyű emlék, ami Tomival történt” – mondta a Sláger FM-en Sipos Peti, aki nagyon aggódott testvére életéért.

Sipos Tomi Sipos Peti

Fotó: TV2

„Én inkább önveszélyes típus voltam. Nekem sem volt kellemes, amikor a veszprémi kórház intenzív osztályának vendégszeretetét élveztem. Egy bolt tetején mászkáltam az unokaöcsémmel, amikor a nedves tetőn megcsúsztam. Már nem tudtam megkapaszkodni, a villámhárító pedig belém állt. Szinte felbontott, volt, amim eltört. Elég szörnyű volt a helyzet” – idézte fel a történteket Sipos Tomi, akinek testvérében mély nyomot hagyott az eset.

„Végignéztem az egészet, még most is rémes rágondolnom. Sokáig magamat hibáztattam a dolog miatt, pedig nem tehettem volna semmit. Mégis, ahogy láttam Tomit felakadni arra a szögvasra… én akasztottam le róla. A mai napig elfog a borzongás, ha csak rágondolok. Kész szerencse, hogy felépült ebből a szörnyű balesetből” – mondta az ÉdesKettesben Sipos Peti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top