nlc.hu
Sztárok
90. születésnapját ünnepli Vitray Tamás

90. születésnapját ünnepli Vitray Tamás, elárulta, hogy telnek napjai

Ma már a nyilvánosságtól visszavonultan él Vitray Tamás, aki november 5-én ünnepli 90. születésnapját.

A születésnapos Vitray Tamás máig autót vezet, gondoskodik magáról, és igyekszik megőrizni azt az életformát, amit az elmúlt négy évben alakított ki – írja a Bors.

„Van rendszer az életemben, reggelente elvégzem azt a fizikai munkát, ami szerintem egy korombelinek elengedhetetlen, hogy működőképes legyen. Gimnasztikázom, szobabiciklizem. Volt olyan szakasza az életemnek – és akkor sem voltam nagyon fiatal –, amikor kijártam a Margit-szigetre, futottam egy kört, utána elmentem úszni. Ez ma már nem így van. Együtt jár a korral, és az ember pontosan tudja, bármilyen egészségügyi probléma után nem tér vissza ugyanarra a színvonalra és képességhez, mint előtte. A Covid-járvány miatt döntöttem úgy, hogy bizonyos dolgokat leépítek, és itt a nyilvános helyek látogatására gondolok. 

Vitray Tamás 90 éves lett

Fotó: Korponai Tamás/solwee

Elmaradtak a színházak, a koncertek, mégsem sikerült teljesen megúsznom a koronavírust. Autóval járok, mégis a második menetben valahogy én is elkaptam.  Nagyjából egy hétig köhögtem, olyan volt, mint egy nátha vagy enyhe influenza. Az első hullámnál négy oltást kaptam, feltételezem, hogy ezáltal valamelyest védettséget kapott a szervezetem” – mondta Vitray Tamás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top