nlc.hu
Sztárok

Kiszabadult a börtönből a Fyre fesztivál szervezője, Billy McFarland és nemrég interjút is adott

„Tévedtem. Elszúrtam” – kiszabadult a börtönből a legendásan botrányos Fyre fesztivál szervezője

Billy McFarland szerint könnyen lehet, hogy nem kap több esélyt az üzleti életben.

Nemrég szabadult a börtönből a botrányosan sikerült Fyre Fesztivál egyik főszervezője, Billy McFarland, akit még 2018-ban ítélték el csalás miatt.

McFarland és a stábja azt ígérte, ez a rendezvény igazi luxuskörülményeket biztosít majd az odalátogatók számára, így érthető volt az, hogy azok, akik jegyet vettek, meglehetősen csalódottak voltak, amikor megérkezve a Bahamákra meglehetősen spártai körülmények fogadták őket – ahogyan az a Netflix dokumentfilmjében is bemutatták -, az amerikai hadsereg segélysátrai szolgáltak szállásképpen, a finom ételek helyett nem túl tápláló szendvicseket kaptak. És persze a befektetők sem voltak elragadtatva attól, hogy 26 millió dollárral támogatták ezt a rosszul sikerült projektet.

A férfi nemrég a Good Morning America című műsorban elmondta, annyira szeretett volna bizonyítani, hogy nem tudta kellő higgadtsággal felmérni a helyzetet. „Tévedtem. Elszúrtam. Annyira hajtott ez a kétségbeesett vágy, hogy bebizonyítsam az embereknek az igazam” – nyilatkozta, és hozzátette, most, hogy ismét szabad ember, az első és legfontosabb dolog az, hogy elnézést kérjen mindenkitől, akit cserbenhagyott.

Billy McFarland

Fotó: Jefferson Siegel/New York Daily News/Tribune News Service/ Getty Images

Billy McFarland állítása szerint anyagilag teljesen lenullázta magát, minden pénzét elköltötte a fesztiválra. „Szó szerint 100 dollárral a zsebemben tértem vissza New Yorkba” – mondta.

Ami a jövőt illeti, nem zárkózik el attól, hogy újabb vállalkozást indítson az útjára, sőt, nemrég az egyik közösségi oldalon egy rejtélyes videót tett közzé egy új eseményről. Hozzátette, lehet, hogy a korább botránya miatt sajnos a tervei kútba esnek majd, lehet, hogy eljátszotta az összes esélyét. 

(via RTL.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top