nlc.hu
Sztárok

Viczián Viki a párja, Somhegyi Krisztián DWTS-os szerepléséről

Somhegyi Krisztián: „Lényegében két nővel élek együtt”

Kiderült, mennyire tolerálja a barátnője a műugró Dancing with the Stars-os fülledt koreográfiáit.

A Dancing with the Stars párosai sokszor a szerelmet, sőt olykor kifejezetten az erotikát kell, hogy a parkettre vigyék. De mit szólnak mindehhez az otthoni párjaik, akik mindezt a tévében vagy a stúdióban élő egyenes adásban, testközelből figyelik? A Tények Pluszban erről vallott többek között Somhegyi Krisztián és szerelme, Viczián Viktória.

Somhegyi Krisztián

Somhegyi Krisztián és táncpartnere, Tóth Katica a DWTS 4. élő show-jában – Fotó: Sajtószoba

Én nem is gondoltam erre, hogy lényegében két nővel élek együtt. Itthon Vikivel, a táncteremben pedig Katicával” – árulta el a magyar bajnok műugró, akinek csupán munkakapcsolata van a táncpartnerével, Tóth Katicával.

A sportoló barátnője megérti, hogy a közeli és érzelmes érintések elengedhetetlenek a DWTS táncparkettjén. “Én 10 évig latinoztam. Én jobban tisztában voltam ezzel, mint Krisztián. Ő sokszor úgy jött haza, hogy “Jaj, ez egy kicsit közeli!”. A latin erről szól: a kapcsolatokról, a férfi-női viszonyokról” – mondta Viczián Viktória.

Krisztián számára – ahogy ő fogalmazott – megnyugvást ad, hogy Viki nem féltékeny akkor, amikor Katicát fogdossa. A szerelmeseknek határozott véleményük van a féltékenységről. “Úgy gondolom, hogy a féltékenység mindig a saját emberből adódik, tehát azért vagy féltékeny, mert valószínűleg, hogy ha te lennél abban a helyzetben, akkor te azt csinálnád, és akkor így kivetíted a párodra, hogy akkor biztos ő is meg fogja csinálni. Amikor a féltékenység már felüti a fejét egy kapcsolatban, akkor ott már valami baj van, szerintem” – jelentette ki a műugró.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top