DWTS: újabb páros távozott, a zsűri állva tapsolt a kiesőknek – videó

nlc | 2022. November 06.
Az egyik műsorvezető pedig nagy bejelentést tett a szombat esti adásban.

Szombaton este ötödjére mérethették meg magukat a Dancing with the Stars újabb évadjának résztvevői, és mivel a központi téma a Riszaviadal volt, ezért a párosnak kettesével kellett párbajozniuk egymással. A veszélyzónába ezúttal Kökény Attila és Mikes Anna, valamint Iván Bence és Stana Alexandra kerültek. 

Bereczki Zoltán, Ördög Nóra, Szente Vajk és Juronics Tamás, a DWTS zsűrije. (Fotó: TV2)

A műsorból végül Iván Bencének és Stana Alexandrának kellett távoznia, a párosnak a zsűri állva tapsolt. A műsor után elárulták, nagyon közel kerültek egymáshoz a verseny során, egymás lelki támaszai voltak mindvégig.

Azt gondolom, hogy sikerült minden percet úgy megélünk ebben a műsorban, ahogyan én azt szerettem volna. Mindent boldogan táncoltunk, minden produkció után azt mondhattuk el magunknak, hogy kihoztuk a maximumot. Én nagyon boldog vagyok” – tette hozzá Stana Alexandra.

Stohl András a műsorban egy nagy hírt is bejelentett,  jövő héten Parkett ördögei show lesz, ami azt jelenti, hogy  visszatérnek a második évad sztárjai: Nagy Réka, Kozma Dominik, Kinizsi Ottó, Kamarás Iván és Árpa Attila is, és ugyan Tóth Andi egy sorozatforgatás miatt nem tud sztárvendégként részt venni a hatodik élő adásban, de a döntőre már ellátogat, és Andrei Mangrával egy közös produkcióval is készülnek, írja a Blikk

Exit mobile version