nlc.hu
Sztárok

Nyári Dia sokat fogyott a Celeb vagyok, ments ki innen! alatt

Nyári Dia sokat fogyott a Celeb vagyok, ments ki innen! alatt: „Voltak olyan napok, amikor már szédültem”

Tényleg nem kaptak plusz ételt, annyit ettek, amennyit megnyertek.

Örök kérdés, hogy az olyan típusú műsorokban, mint a Celeb vagyok, ments ki innen!, tényleg olyan keveset esznek-e a versenyzők, amit a kamera mutat. Ezt a kérdéskört most Nyári Dia tisztázta.

Nyári Dia

Fotó: RTL

„Kaja beszámoló, avagy IR és dzsungel koszt! Lassan egy hete még így álltam a tükör előtt, 17 dzsungelben töltött nap után, minimál kaja adagokkal a hátam mögött. Nem, tényleg nem kaptunk enni, csak amennyit nyertünk, és a minimál napi adagot, 80g rizs és ugyanennyi bab. Só akkor volt ,ha tudtunk venni az „éjjelnapjaniban” de többnyire nem. Nem álltam előtte mérlegre, így utána is felesleges lett volna, de a „referencia nadrágom”, ami a képeken is rajtam van, elég beszédes. Az IR étrendem figyelembe vétele esélytelen volt, hiszen ez a játék a kaja megvonásról is szól többek között. Az elején nagyon jól bírtam, aztán a vége felé voltak olyan napok, mikor szédültem, ahogy felálltam, vagy hirtelen felültem” – írta legújabb bejegyzésében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top