nlc.hu
Sztárok

Schobert Lara a külsejéről

Schobert Lara: „Nem tartom magam csúnya lánynak”

Szeretne elégedett lenni saját magával.

Schobert Lara megtisztelő feladatot kapott a TV2-nél: a Sztárban sztár leszek! háttérműsorának riportere lett. Szereti az új szerepet, úgy érzi, kiteljesedik benne. Arról is beszélt, hogy egy ideje nem jut ideje annyit edzeni, mint régebben, viszont odafigyel az étkezésre, és amikor tud, mozog.

Schobert Lara

Fotó: Schumy Csaba

„Sajnos nem tudok olyan gyakran járni konditerembe, mint ahogy szeretnék. Napi egy óra lovas edzésem van, és sok a munka is. De ha tehetném, minden nap lemennék kondizni. Egyedül szeretek edzeni, hallgatom a zenét, kitisztítom a fejem. Ez a gyógyír a sok ingerre, stresszre, ezeket erővel adom ki magamból. Könnyebben edzek, ha ideges vagyok valamiért. Aztán kitisztul a fejem, tisztábban látok mindent. (…) Olyan külsőt szeretnék, hogy ha belenézek a tükörbe, azt mondjam: Hmm! Ez igen! Nem tartom magam csúnya lánynak, de fejlődni szeretnék. A barátaim és a szüleim úgy szeretnek, ahogy vagyok, de szeretném, ha még büszkébbek lennének” – mondta a Borsnak

Hozzátette, példaképként tekint az édesanyjára és nagyon tiszteli, amit az öccse elért 17 évesen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top