nlc.hu
Sztárok

Így él most Egri János

86 évesen is elképesztő formában van a legendás kvízkirály, Egri János

Huszonöt évig volt képernyőn.

Egri János – akit az  MTV ikonikus műveltségi vetélkedőiben ismerhettek meg a nézők – 86 évesen is bámulatos formában van: focizik, teniszezik és színes társasági életet él – írja a Blikk.

Egri János egykor…

Egri János

Egri János a Magyar Rádió stúdiójában 1975-ben – Fotó: Fortepan / Szalay Zoltán

 

… és ma

Egri János,

Egri János 86 évesen újra jégre lépne a hokiválogatottban – Forrás: Az első influenszerek | Második évad | EGRI JÁNOS  – videó, 2022. február 17. – YouTube – Spektrum Magyarország 

„Néha pillanatokra, de tényleg csak pillanatokra, megrémiszt, amikor kimondom, hogy 86, de aztán siklok tovább a jégen, vagy ütöm a fonákot a pályán. Már többször mondtam: nincs titok, nincs recept, csak szeretni kell az életet, és annak minden napját megtölteni valamiféle tartalommal” – vallotta be a bulvárlapnak a legendás kvízkirály, akinek a vágya, hogy bekerülhessen a Guinness Rekordok Könyvébe, ezért jégre szeretne lépni a jövő évi A-csoportos tamperei hokivébén.

„Beöltözve szerelésbe engedjék meg, hogy fél percet ott lehessek a csapatban, s így bekerüljek a Guinness Rekordok Könyvébe, hogy én lehessek minden idők legidősebb aktív válogatott jégkorongozója” – árulta el a nagy álmát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top