nlc.hu
Sztárok

Deme Zsóka vallomása

„Életünk legszörnyűbb évén vagyunk túl” – először szólalt meg Kóbor János özvegye a zenész halála óta

Könnyek között vallott az érzéseiről Deme Zsóka.
Deme Zsóka

Kóbor János özvegye mostanáig képtelen volt beszélni férje elvesztéséről. Mára azonban úgy érzi, a család, a barátok és a rajongók szeretetéből merített annyi erőt, hogy meséljen élete legnehezebb időszakáról.

Életünk legszörnyűbb évén vagyunk túl. Óriási űr van a szívünkben, ami mindig is itt marad. A fájdalom is, az űr is, csak az élet megy tovább. Tudom, hogy Mecky-kénk is ezt szerette volna, hogy ha mi azért talpon maradunk és éljük a mindennapjainkat” – vallotta be a Tények Plusznak adott interjúban Deme Zsóka.

Még az utcán is odajönnek a mai napig hozzánk a rajongók és mondják, ‘hogy sajnálják, hogy elment szegény Mecky’. Tehát az valahol nagyon jó érzés is, hogy ennyien szerették és tisztelték őt a mai napig, de valahol mindig feltépődnek a sebek, de inkább azt mondom, hogy ez mindig boldogsággal tölt el minket” – mondta el a legenda özvegye.

Arról, hogy 15 éves lányuk, Léna úgy döntött, hogy édesapja nyomdokaiba lép és énekesnő szeretne lenni, Deme Zsóka is nyilatkozott: “Örültem. Egy nagyon-nagyon nehéz és fájdalmas éven vagyunk túl, és én nagyon örültem ennek a kezdeményezésnek, mert legalább látom újra a csillogást a szemében. Látom, hogy újra boldog és ez egy anyának nagyon-nagyon jó.”

Kiemelt kép forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top