nlc.hu
Sztárok

Sáfrány Emese nem akarja mérgezni a kisfiát

Sáfrány Emese kisfia nem ehet cukrot

Mindennél fontosabbnak tartja, hogy egészséges ételeket adjon a kisfiának és véletlenül se kerüljön cukor a tányérjára.

Sáfrány Emese kisgyerekes anyukaként nagyon odafigyel arra, hogy mindent megtegyen a kisfia egészségéért, ezért tudatosan megválogatja azt is, hogy hogyan épül fel az étrendje. Elképzelhetetlennek tartja például, hogy olyan ételeket kapjon a kicsi, amelyek hozzáadott cukrot tartalmaznak.

Korábban a közösségi oldalán is megosztotta a követőivel, hogy mellőzi gyermeke étrendjéből ezt a veszélyes összetevőt, most pedig a Blikknek mesélte el részletesebben, miért hozta meg ezt a döntést: „A finomított cukornak nincs haszna, egészségtelen, valamint túlpörgeti a gyereket, én pedig nem szeretném ezzel mérgezni a fiamat. A természetes cukorra, ami az ételekben van, természetesen szüksége van a szervezetnek.”

Sáfrány Emese

Sáfrány Emese (Fotó: Instagram)

Kifejtette, hogy leginkább gyümölcsökkel próbálja kiváltani az édességet, de a cukormentes babakekszet sem veti meg. Különleges nevű gyermeke, Nolen ételeibe még édesítőszert sem tesz, inkább olyan fűszerekkel teszi ízletesebbé a menüt, mint a fahéj vagy a vanília. Szerencsésnek érzi magát, amiért a családja is támogatja az elhatározását, így nem esik meg, hogy a háta mögött mégis cukros ételeket adnak a kisfiának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top