nlc.hu
Sztárok

Szikora Róbert ezt gondolja Tóth Andiról

Szikora Róbert ezt gondolja Tóth Andi kiborulásairól

Azt mondja, bármi történik, az ő ajtaja nyitva áll az énekesnő előtt.

Tóth Andiról az utóbbi időben nagyon sokat cikkez a bulvármédia. Nemrégiben arról is szó volt, hogy ő lehet az az énekesnő, akit mentő vitt kórházba, ám ezt ő és a menedzsere is tagadta. Andi a napokban egy posztot is megosztott ezzel kapcsolatban: azt írta benne, hogy közszereplő ugyan, de nem kell mindent eltűrnie és nagyon szeretné, ha nem zaklatnák az újságírók. Ennek kapcsán kereste meg Szikora Róbertet a Blikk, aki elmondta a véleményét az énekesnő kiborulásaival kapcsolatban.

Szikora Róbert Tóth Andi

Fotó: Olajos Piroska

„Sokszor ki szokott bukni, amit megértek. Fiatalon én is ezen az úton voltam, de idővel rájöttem, csak magunkkal szabad foglalkozni, mert különben mentálisan rámegy az ember. Andit is igyekszem erről meggyőzni, tanácsokkal ellátni, de csak finoman, és hagyok neki időt, hogy az elmondottakat feldolgozza, mert elég önfejű lány. Gyakran mondom neki, ne vegye a szívére a támadásokat, és ne azzal foglalkozzon, hogy mit mondanak, hanem azzal, hogy ki. Most látom, hogy nagyon mélyen van, de nem szabad feladnia, hiszen hatalmas tehetség. Fel kell ebből is állnia, és meglátja, később ezeket az érzéseit kamatoztathatja a művészetében. Ha pedig segítségre van szüksége, az én ajtóm mindig nyitva áll előtte” – magyarázta a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top