nlc.hu
Sztárok

Zámbó Árpy Nagy Ervinről beszélt

Zámbó Árpy szerint nem korrekt, ahogy Nagy Ervin Jimmyről nyilatkozik

Zámbó Árpy nem érti, miért nyilatkozik úgy Nagy Ervin, hogy nem is ismerte a Királyt.

Nagy Ervin alakítja Zámbó Jimmyt az RTL új sorozatában – ennek kapcsán adott interjút a Blikknek, amelyben elmondta, hogy szerinte valamiféle kielégíthetetlen szeretetéhsége volt a Királynak, ezt próbálta kompenzálni a botrányaival. Zámbó Árpy nem érti, hogy a színész miért nyilatkozott a testvéréről, ráadásul úgy, hogy nem is ismerte.

„Nem igazán értem, mert ő sosem volt a rokona, nem tudhatja. Egy olyan ember ítélkezik egy másikról, aki lehet, hogy korábban azt sem tudta, ki az a Zámbó Jimmy. Gondolom, a könyvekből megítélte, hogy milyen élete volt. Ez így nem korrekt, mert azt, hogy kapott-e elég szeretetet, csak a családja tudhatja. (…) Azt tudom mondani, hogy Nagy Ervin boldog ember lehet, amiért egy ilyen csodálatos embert és egy rendkívüli előadóművészt a képernyőre vihet és megszemélyesíthet. Nem én leszek a bírája, hanem azok, akik esetleg nézni fogják és szerették, ismerték Jimmy-t…” – mondta a Borsnak Zámbó Árpy.

Zámbó Árpy

Fotó: Olajos Piroska

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top