nlc.hu
Sztárok

Árpa Attila kéróje erotikus munkából él

Erotikus munkából él Nagy Ő Bea

Hatalmas titkok derültek ki A Nagy Ő egyik versenyzőjéről, Beáról.

Habár korábban egy kérdezz-felelek során a műsorvezetőnek, Lékai-Kiss Ramónának azt mondta, nem volt még része egyéjszakás kalandban, most fény derült arra, hogy Bea erotikus munkából él. Bea erotikus videókat és képeket kínál fel követőinek a világhálón, és ezért rajongói busásan meg is fizetik. Az ezzel foglalkozó lányokat egyébként camgirl-ként ismeri az internet – írja a Bors.

Nagy Ő Bea erotikus munkája

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

„Az élet úgy hozta, hogy vagy külföldön keresek álláslehetőséget vagy pedig az itthoni keresetem egészítem ki. Egy barátnőm ajánlotta ezt a munkát. Eleinte nem hittem benne, de adtam neki egy esélyt!…Kezdetben nem mertem elmondani, de nagyon megszerettem, és úgy gondoltam, ha ki is tudódik, akkor inkább tőlem hallják meg először! Természetesen mindannyian biztosítottak a támogatásukról… Igen, és a műsorkészítők is elmondták, hogy ha az arcom feltűnik a képernyőn, akkor előbb-utóbb ez ki fog derülni. De ez másodlagos volt számomra… Így is vállaltam a szereplést, mert mindenképpen szerettem volna megismerkedni Árpa Attilával” – mondta Bea.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top