nlc.hu
Sztárok

Meghalt Nicki Aycox

Meghalt Nicki Aycox, az Odaát népszerű színésznője

A színésznő 47 éves volt.
Nicki Aycox (jobb) Lena Cardwell színésznővel

Hosszú évek küzdelme után végül legyőzte a betegség Nicki Aycox amerikai színésznőt – tudatta a sztár családja Facebook-bejegyzésben.

Nicki 2021-ben jelentette be, hogy leukémiával diagnosztizálták, hozzátéve, hogy hosszú ideig azt hitte, a rosszulétet egy elhúzódó COVID fertőzés okozza. A sztár később arról írt egy Instagram-bejegyzésben, hogy jól halad a kemoterápiával és a reményei szerint az idei ünnepekre már teljesen meg fog gyógyulni. Sajnos ez a kívánsága nem válhatott valóra.

„Gyönyörű, okos, heves, hihetetlenül tehetséges és szerető sógornőm, Nicki Aycox Raab tegnap elhunyt. A bátyám, Matt Raab mindvégig mellette volt. Nicki és Matt csodálatos életet éltek együtt Kaliforniában. Igazi harcos volt, és mindenki, aki ismerte, szerette őt” – írta a színésznő sógornője a posztban.
 
Nicki Aycox az Odaát című sorozattal vált ismertébe, amiben két évig alakította Meg Masters karakterét, de egy-egy epizódszerep erejéig feltűnt a Gyilkos elmék című krimisorozatban, az X-Aktákban és az Esküdt Ellenségekben is.
 
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top