nlc.hu
Sztárok

Bódi Gusztiék és az internetes csalók

Bódi Gusztiék évek óta küzdenek az internetes csalókkal, ezt írták a rajongóknak

Bódi Gusztinak és Margónak már nagyon elege van az internetes csalókból. Most a nyilvánossághoz fordulnak segítségért.

A Bors azt írja, hogy Bódi Guszti és Margó évek óta háborúban áll az internetes csalókkal, akik a nevüket és fotójukat felhasználva húzzák le a pénzt a hiszékeny rajongóikról. A házaspár már a rendőrségtől is kért segítségért, azonban a tettesek lenyomozhatatlannak bizonyulnak.

Most a nyilvánossághoz fordulnak, hogy megakadályozhassák ezt az ámokfutást.

„Már nagyon elegünk van ebből az egészből! A mai napig belefutunk több kamuprofilba, amelyek a nevünkkel és a fotóinkkal élnek vissza, pénznyereményt ígérve. Annyiszor kiírtuk már a saját, hitelesített oldalunkra, hogy ne dőljenek be az emberek ezeknek, de a mai napig van olyan, aki simán elküldi a bankszámlaadatait ezeknek a csalóknak”
 – mondta Bódi Guszti a Borsnak, hozzátéve: az ügy odáig fajult, hogy egyesek fenyegetik is családot a pénzük miatt.

Bódi Gusztiék

Fotó: Facebook

Bódi Gusztiék körül nem megy minden simán, a legidősebb fiuk, Bódi Gusztáv jelentkezett a Séfek Séfébe, ahol kitálalt a családjával való viszonyáról, ami nem túl rózsás.

Ifjabb Guszti állítása szerint szülei kétszer is kitagadták őt, és a mai napig nem beszélnek vele. Ezt testvére, Bódi Csabi nem hagyta szó nélkül, szerinte csorba esett a család hírnevén, tagadta, hogy szülei kitagadták volna testvérét, és ha békülni szeretne, neki kell megtennie az első lépést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top