nlc.hu
Sztárok

Beköltözött VV Anita

VV Barna egyből rárepült az új beköltözőre, Anitára: „Optikailag ő az én esetem”

Új lakóval bővült a ValóVilág villája, a VV 11 szépfiújának egyáltalán nem közömbös a "szőke ciklon".

Beköltözött tegnap a villába VV Anita. Az új villalakót örömmel fogadták a többiek, különösen VV Barna, aki lassan már háremet alakít ki. A 28 éves pultos a beköltözése előtt elmondta, hogy ügyesen fogja mozgatni a szálakat a villában. “Úgy fogtok ugrálni, ahogy én fütyülök” – jelentette ki Anita.

VV Anita

VV Anita is versenybe szállt a 36 milliós fődíjért – Forrás: ValóVilág – videó

A villalakók nagyon örültek annak, hogy végre egy szőke hölggyel bővült a csapat, bár volt, aki 42 évesnek gondolta az arca alapján. VV Barna – aki korábban szerepelt a svájci Nagy Ő-ben – egyből szemet vetett Anitára. Könnyen lehet, hogy VV Reni és VV Piros után az új villalakó is Barna ágyában köt ki.

Optikailag ő az én esetem. Szőke, jó teste van. Nekem bejön, úgy optikailag” – vallotta be Barna a kamerák előtt.

Anita egyébként a beköltözéskor alaposan szemügyre vette a hálót, és amikor szabad fekvőhelyek után érdeklődött, kijelentette, hogy ő bizony csak lánnyal hajlandó egy ágyban aludni.

A fiúk egyből elkezdtek méregetni, de a lányok is. Egyébként jó érzés volt, normálisan fogadtak. Kicsit rosszabbra számítottam” – nyilatkozta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top