Sztárok

Ezért válassz olyan multivitamint, ami a ciklusodhoz is igazodik!

Azzal már rég tisztában vagyunk, hogy a nők és a férfiak táplálkozási igényei eltérőek. Ennek oka, hogy más az anyagcserénk. De ennél tovább kell mennünk: a fogamzóképes korú nőknek vannak olyan időszakai a ciklusuk során, amikor bizonyos tápanyagokból többre, vagy éppen több energiára van szükségük. A nők tápanyag- és energiaigénye tehát nem csak folyamatos, de specifikus is. Mit is jelent ez?

Ezért igazítsd a bevitt tápanyagokat a menstruációs ciklusod egyes szakaszaihoz
Tudd, hogy léteznek „belső évszakok”

A menstruációs ciklus nem pusztán a menstruációból és a „többi napból” áll, hanem több szakaszból. Ezek átfedik egymást, egyetlen ismétlődő körfolyamatot alkotva. És lehet, hogy nem teljesen ugyanazokat a tüneteket tapasztalva, de minden nő keresztülmegy a ciklus valamennyi szakaszán hónapról hónapra. Gondolj ezekre a szakaszokra úgy, mint az évszakokra az évben:

  • „belső tél”: a menstruációs időszak (1-5. nap), amikor a vérzés tart
  • „belső tavasz és nyár”: a „ragyogás” időszaka (6-20. nap), ezek a legfelhőtlenebb napok
  • „belső ősz”: a premenstruációs (menstruációt megelőző) időszak (21-28. nap), amikor sokszor még a menstruációnál is kellemetlenebb kihívásokkal néz szembe egy nő

Mindegyik szakasznak megvannak a sajátos jellemzői, tünetei. Ha megismerkedsz velük, sokkal jobban megértheted, miért viselkedsz a hónap során bizonyos időszakokban úgy, ahogy, és melyik időszakban mire is lenne pontosan igénye a szervezetednek.

Ezért igazítsd a bevitt tápanyagokat a menstruációs ciklusod egyes szakaszaihozA bevitt tápanyagokból sem mindig ugyanarra lenne szükséged

Nagyon fontos tudnod, hogy a fizikai és érzelmi igények változása mellett a táplálkozási szükségleteid, tápanyagigényed is szakaszról szakaszra változnak a ciklusod során. Más-más hatóanyagoknak lesz fontos szerepe például a premenstruációs szakaszban, mint azokon a napokon, amikor a vérzés már megkezdődik, vagy éppen a „ragyogás” fázisába érsz. Ha pedig a megfelelő tápanyagok hiányoznak, vagyis kevés vagy nem megfelelő az „üzemanyag”, bizony az egyes funkciók működésébe is hiba csúszhat. Érdemes tehát arra figyelned, melyik szakaszban milyen tápanyagokkal „töltöd fel” a ciklusod, hogy a lehető legjobb módon támogathasd.

Ma már számos tapasztalat áll rendelkezésre azzal kapcsolatban, hogy étrendi és életmódbeli változtatásokkal – beleértve a megfelelő vitaminokat, ásványi anyagokat és gyógynövényeket tartalmazó, szinergikusan ható kiegészítők alkalmazását – a nők sokat tehetnek azért, hogy helyreállítsák és támogassák a ciklusukat, ezáltal pedig sokkal többet profitáljanak a mindennapokból.

Ezért igazítsd a bevitt tápanyagokat a menstruációs ciklusod egyes szakaszaihoz
Innováció, ami kifejezetten a női szervezet működését veszi alapul

A trisensive® egy olyan prémium minőségű, egyedülálló, szakértők által kifejlesztett, kiváló biohasznosulású vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és koncentrált növényi kivonatokat tartalmazó havi program, mely a női ciklus három fontos szakaszához igazodva tartalmazza a – speciálisan az adott fázisra összeállított – hatóanyag-kombinációt.

A készítményben található, különböző összetételű kapszulákat a megfelelő napokon szedve, segít az egyes szakaszokban fellépő fizikai és érzelmi tünetek enyhítésében, támogatja a szépséget, az energiát, a hormonális aktivitást és az immunitást nap mint nap.

 

Ezért igazítsd a bevitt tápanyagokat a menstruációs ciklusod egyes szakaszaihoz

https://trisensive.hu

Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top