nlc.hu
Sztárok

Hevesi Kriszta és a vidéki élet

Hevesi Kriszta és a Farm VIP: „Mirelit csirkecombon nevelkedtem a betonrengetegben”

Hevesi Kriszta Budapesten született, és a mai napig a főváros az otthona, így az igazi vidéki életet a reality során tapasztalta meg.

Hevesi Kriszta a Blikknek arról vallott, mi volt számára a legnehezebb a Farm VIP műsora alatt.

„Mirelit csirkecombon nevelkedtem a betonrengetegben, amiből talán a balatoni nyaralónk ragadott ki néha. Anyuék szerették a háztáji dolgokat, a szomszéd nénihez átjártunk tojásért, amikor gyerek voltam. Annyira sosem voltam merész, hogy a tyúkólba benézzek, de néha kaptam egy kismacskát kölcsön, hogy dédelgessem. Az én életem eddig – mondhatni – tehén- és malacmentes övezet volt” – mondta Kriszta, aki imádta a feladatokkal járó kihívásokat.

Hevesi Kriszta és a FarmVIP3

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Egyetlen dolgot viselt rosszul:

„A konfliktusok átélése volt számomra a legnehezebb. Azt szoktam meg, hogy ha van egy vita, azt vagy oldjuk meg, vagy lépjünk túl rajta. Itt folyamatosan visszatértünk rá. A nagyobb konfliktusoknál volt törekvésem a megoldásra, de amikor láttam, hogy nem lehetett, igyekeztem feledtetni a nézeteltérést” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top