nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő megmutatta új irodáját

Rácz Jenő magával díszítette ki irodáját

Rajongói többségét azonban nem a sztárséfet ábrázoló címlapok, hanem a szőnyeg fogta meg.

Rácz Jenőnek sokat számít, hogy közismert. Legalábbis erre lehet következtetni abból, ahogyan új irodáját berendezte. A 24.hu szúrta ki, hogy nemrég a sztárséf Instagram oldalán mutatta meg rajongóinak, hogyan alakított át egyik szobáját  az ő „kis birodalmává”  és tagadhatatlan, hogy a dizájnból egyértelműen kiderül, kinek az irodájában is járunk.

Rácz Jenő

(Fotó: A Konyhafőnök VIP)

A helyiségben a szokásos irodai bútorokon kívül helyett kapott például egy sakkasztal, a falon pedig egy gyűjtemény lóg azokból bulvárcímlapokból, melyeken a sztár séf az elmúlt években szerepelt. Mint azt a 2.hu újságírója is megjegyzi: „Volt egy pár”.

Néhány óra alatt több ezren lájkolták a bejegyzést, a kommentelők igen nagy része azonban  elsősorban afelől érdeklődött, honnan vette Rácz Jenő a szoba közepén látható különös, geometria mintás szőnyeget.

Nemrég egyébként Instagram oldalán Rácz Jenő megmutatta áprilisban megszületett kislányát, Kamillát is, akit édesapja már most főzni tanít. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top