nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edinát ismét betámadták

„Összeomlott az életem, és a küldetésem az lett, hogy magamat összeszedjem” – Kulcsár Edinát ismét betámadták

Megelégelte a támadásokat Edina.

Kulcsár Edina az elmúlt hónapokban egyszerűen ragyog, főleg amióta rátalált a szerelem Varga Márk, G.w.M. személyében, majd kiderült, első gyermekükkel várandós. Minden örömét megosztja az édesanya közösségi-oldalain, ezért nem meglepő, hogy sok kritikát és irigységet kap. Főleg, amikor olyan fotókat oszt meg, hogy kedvese csak úgy meglepi egy luxusautóval

Kulcsár Edina

Fotó: Olajos Piroska

Azonban a követői most azzal támadták be, hogy szerkeszti a képeit, amire egy hosszas Instagram-történetben reagált. 

Egy jó fény és jó beállás bizony csodákra képes, de én inkább Betti kezére mondom azt, hogy csoda, amit művel. Kb. 10 éve sminkel, jobban ismeri az arcomat, mint én magam. Van, aki kommentben, van, aki üzenetben írta meg hogy az összes fotómon FaceApp van. Az állítás hamis… – kezdte az írását, majd megmutatott egy képet, ami szerkesztés nélküli, majd egy olyat, ami szerkesztett. Utána más irányba terelte a szót. – Mindig az volt az egyik fő küldetésem, hogy erősítsem a követőimet, hogy több önbizalmuk legyen. Szerintem többször mutattam a természetes, smink nélküli arcomat, mint azt, ami tip-top. Pont azért, hogy a valóságot mutassam. Aztán összeomlott az életem, és nem az lett a küldetésem, hogy másoknak segítsek, hanem az, hogy magamat összeszedjem. Hogy is lehetne úgy segíteni, hogy közben a saját életünk nem teljes?! Mostanra rendben vagyok, és igyekszem visszatérni ahhoz, amit régen képviseltem, de a folyamat hosszú, ráadásul teljes egészében megváltozott az életem.

A volt szépségkirálynő természetesen kitért arra is, hogy azokat sem szabad elítélni, akik szerkesztik a képeiket. 

Szerintem mindenkinek magával kellene törődnie, és a saját életében rendet tennie, hogy az teljes legyen! Ha az életünkben rend van, akkor bármilyen érdekességet is találunk, nem érzünk késztetést arra, hogy azzal foglalkozzunk. Ha valakit nem tudsz építeni, az nem azt jelenti, hogy rombolnod kell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top