nlc.hu
Sztárok

Yulasi Miranda a legjobb női előadó

Yulasi Miranda, a Sztárban Sztár leszek! legjobb női előadója ezt tervezi a jövőre nézve

Yulaysi Miranda a Mokkában mesélt arról, mennyire örül annak, hogy idáig jutott, és arról is, milyen tervei vannak a jövőre nézve.

Yulaysi Miranda Ferrer lett a Sztárban Sztár leszek! harmadik évadának legjobb női előadója, akit ma reggel a Mokka stúdiójában láttak vendégül férjével, Tóth Gergővel együtt. Pachmann Péter és Orosz Barbara mindenekelőtt arra volt kíváncsi, hogy Yulaysi sejtette-e, hogy ennyi adást meg fog nyerni, de az előadó azt mondta nem, hatalmas meglepetés volt számára, hogy így alakult. 

Yulaysi Miranda Ferrer a Sztárban sztár leszek! 3. évadjában

Fotó: TV2 Sajtószoba

Bár a verseny még nem ért véget, az azért kiderült, hogy amint lezárul, több időt szeretne a családjával, a gyerekeivel tölteni – a kisebbik alig hat hónapja született –, hiszen az utóbbi hetekben a férje és az anyósa segítségét kellett igénybe vennie, így már rájuk fér az együttlét, amire a karácsony remek lehetőséget ad. Utána azonban szeretne minél többet dolgozni.  

Yulaysi korábban a legtöbb alkalommal hagyományos kubai vonalon mozgott, így ezt tartja a saját stílusának, de nagyon örül annak, hogy a show-ban más oldaláról is bemutatkozhatott: 

Ez egy nagyon jó alkalom arra, hogy megmutassam, több stílusban is meg tudom állni a helyemet, úgyhogy folytatom tovább.

Az énekesnő szerint minden előadó megformálásában más volt a kihívás, de amit kiemelt, az a legutóbbi Earth, Wind and Fire-féle átalakulása volt, ugyanis az eredeti előadónak, Maurice White-nak nagyon mély hangja van, és ezt nehéz volt leutánoznia. 

A vasárnapi elődöntőben Yulaysi Hadas Alfréddal fog közösen duettezni, a többi páros alakulásáról itt olvashatsz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top