nlc.hu
Sztárok

Nádai Anikó a várandósságról

Nem szeretne több gyereket Nádai Anikó: „Most van utoljára babaillat”

A kétgyermekes műsorvezető minden családjával töltött percre kincsként tekint.

Alig néhány hónappal a kisfia, Alex születése után Nádai Anikó már vissza is tért a képernyőre. A kétgyermekes műsorvezető kirobbanó formában van, ezért pedig nap mint nap tesz.

Nádai Anikó

Nádai Anikó a ValóVilág 11-ben tért vissza a képernyőre – Fotó: Sajtóklub

Amikor a nagyfiam, Patrik született, 26 éves voltam és viszonylag gyorsan visszanyertem az alakomat, de most már kőkeményen tennem kell ugyanezért. Alexszel 23,5 kilót híztam. (…) Még mindig van rajtam 5 kiló felesleg, de ez ideiglenes állapot”árulta el a Blikknek Nádai Anikó, aki úgy érzi, nem szeretne már több gyereket vállalni.

Ijesztő, mennyire repül az idő. Patrik még csak most született, és máris iskolás! Most éreztem meg, hogy félek az öregedéstől, és nem akarom, hogy ezek a pillanatok köddé váljanak. (…) Igyekszem megbecsülni és megélni ezeket a perceket, mert most úgy érezzük, nem szeretnénk több gyermeket vállalni, így most van utoljára babaillat” – vallotta be a tévés, aki szerint a párja csodálatos apuka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top