nlc.hu
Sztárok

Nádas György egészségügyi panaszai

Nádas Györgynek már halálfélelme volt túlsúlyosan, a depresszió is elhatalmasodott rajta

Diétája óta - túl a hatvanon - fittebb és energikusabb, mint az utóbbi évtizedekben bármikor.

Nádas Györgynek fájtak a térdei, fulladt és a lépcsőzés is nehezére esett. A humoristának egyre több és súlyosabb egészségügyi panasza volt, nem egyszer halálfélelem tört rá, sőt a depresszió is elhatalmasodott rajta. Rettegett attól, hogy nem láthatja unokáját, a 10 éves Olivért felnőni, sőt attól is félt, hogy elveszíti gyönyörű feleségét, így rájött, hogy változtatnia kell: 20 kilót dobott le.

Nádas György

Nádas Györgyre rá sem ismerni – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

“Annyira jól érzem magam így, 10-12 hónap után, amikor mínusz 20 kiló van rajtam, hogy miért érezzem magam megint rosszul, hogy ha majd rám kerül. Úgyhogy én jól akarom magam érezni így, ahogy most vagyok” – vallotta be a Tények Plusznak.

A ruhatárát is lecserélte, sőt immár a sportolás sem okoz neki gondot. Mint mondja, belegondolni is rossz, mi történhetett volna, ha nem változtat. Még éppen időben szabadult meg a súlyfeleslegtől, mert komoly egészségügyi problémákkal küzdött: a térdei mellett a vérnyomásával is gondok voltak.

A fogyásban a hiúság is ösztönözte. “Hadd legyek egy jó látvány! (…) Tegyünk azért, hogy ne úgy nézzünk ki, mint egy elfolyt pacni! Motiváció volt, hogy a feleségem csinos, és nem akarom elveszíteni” – árulta el  Nádas György, aki alatt ma már csak 93-94 kilót mutat a mérleg a korábbi 115 helyett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top