nlc.hu
Sztárok

Harry herceg és Meghan Markle életéről szóló dokusorozat

Pár nap múlva érkezik a Harry herceg és Meghan Markle életéről szóló dokusorozat: „Csakis mi tudjuk az igazat”

Sosem látott őszinteség Harry herceg és felesége részéről.

2020 tavaszán Amerikába költözött Harry herceg és Meghan Markle, az őket körülvevő hype azonban nem szűnt meg ezzel a lépéssel. Azóta is minden mozdulatukat figyeli a sajtó, elképesztő mennyiségű cikk születik róluk, nem beszélve a sok feltételezésen alapuló hírről. A brit királyi család tagja és felesége úgy döntöttek, hogy dokusorozatban mesélik el a történteket a saját szemszögükből. A Meghan és Harry című Netflix-alkotás első három része december 8-án debütál, majd 15-én a többit is láthatják a nézők.

Harry herceg és Meghan Markle

Fotó: Getty Images

„Van egy hierarchia a családban. Vannak szivárogtatások, történetek elültetése. Ez egy piszkos játszma” – mondta az előzetesben Harry herceg (bár a szövegkörnyezet nem ismert), majd hozzátette:

Az ebbe az intézménybe beházasodó nők fájdalma és szenvedése táplálja az őrületet.

Meghan Markle arról beszél az előzetesben, hogy hamar rájött: nem fogja megvédeni a család, a férje pedig nem szerette volna, hogy a történelem megismételje önmagát – utalva ezzel Diana hercegné tragédiájára.

„Senki nem tudja a teljes igazat. Csakis mi” – zárta az előzetest Károly király fia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top