nlc.hu
Sztárok

VV Bibi sokkot kapott

ValóVilág11: VV Bibi sokkot kapott, miután meglátta, hogy Melina tért vissza a párbajról

Bibi és Melina nem éppen barátnők.

Hétvégén sor került a ValóVilág 11. szériájának első párbajára: a kiválasztott VV Melina VV Henriket hívta párbajra, és kint is hagyta a nézők szimpátiaszavazatainak köszönhetően. A legtöbben egyébként a lányt várták vissza, kivéve VV Bibi, aki láthatóan meglepődött, hogy Melina tért vissza.

VV Bibi

Fotó: RTLII

„Mikor megláttam, hogy ez a Melina jött vissza… én olyan rosszul lettem, olyan sokkba kerültem! Hihetetlen, csak ültem, bámultam magam elé. Nagyon meglepett, nagyon rosszul érintett. Nem értettem az egész helyzetet. Katasztrofális volt szerintem” – mondta utólag Bibi, erre pedig reagált is az első párbaj győztese. 

„Akik tényleg mondták, hogy várnak vissza, tényleg rettenetesen örültek, a másik csapat tagjain a döbbenet… Bibi hozta a szokásos alpári, proli stílusát. Benne annyi tisztelet sincs, hogy legalább egy gratulációt mondjon, még egy koccintásra se volt képes, nem is számítottam tőle másra. Vele az a probléma, hogy szerinte az őszinteség azon alapszik, hogy vágja a pofákat és trágárul beszél” – mondta Melina.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top