nlc.hu
Sztárok

Farm VIP: Dudás Miki és Vajtó Lajos vitája

Durván egymásnak feszült Dudás Miki és Vajtó Lajos a Farm VIP-ben

Az exsportolót nagyon megsértette az üzletember, érzékeny témát érintett Vajtó.

Kecsketerelés volt a feladat a Farm VIP legutóbbi részében. Mindkét csapatnál sok energiát vett el és sok vitát keltett az állatok terelése, sőt a csapattagok azon is hajba kaptak, hogy melyik csapathoz is tartozik egy-egy jószág. A feladatteljesítés közben Dudás Miki és Vajtó Lajos is keményen egymásnak feszült.

Vajtó Lajos és Dudás Miki

Összefeszült Vajtó Lajos és Dudás Miki – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: Sajtószoba

A vita során az üzletember keményen beszólt az exsportolónak, akit érzékenyen érintett Vajtó kritikája. Nem értette, miért kell felhozni ilyen témákat a játékba. Smaltig Dalmának és Szarvas Andinak panaszolta el. „Úgy felb…Lajos az agyamat! Összeengedtük a kétszer 15 kecskét, és amikor ott terelték az erdő alján a mi pajtánk felé, akkor volt egy ilyen mondatom: ‘Hadd oldják meg a Pirosak, tereljék csak felénk!’ És erre úgy megsértődött, hogy azt mondta: ‘Nem vagy sportszerű! Régen is csaló voltál!’ – ilyeneket hozzám vágott” – mesélte feldúltan a lányoknak.

Dudás Miki a kamerák előtt fakadt ki: „A Lajos, amit mondott, az egy elég érzékeny téma. Nemcsak nekem, hanem az egész sportéletet érinti. Belátom, hogy hibát követtem el, meg is kaptam érte a büntetésemet. Tényleg azt gondolom, még ha hibáztam volna is, ő ugyanis azt gondolta, hogy hibáztam, mert tényleg egy félreérthető helyzet volt, ennek akkor sincs helye. Nem is nagyon találkoztam olyan emberrel, aki ilyen szinten ellenem fordította volna az előéletemet. (…) Örülök, hogy ez kiderült a Lajosról. Az a baj, hogy csalódott vagyok, mert a kezdeti nagy barátság, haverság, amit mutatott, az úgy látszik, ennyit jelentett”.

Szarvas Andi egyből Miki mellé állt: „Sajnálom, hogy Lajos megsértette, mert Miki egy nagyon jó ember. Mindenkinek vannak hibái, és ez a beszólás egy kicsit személyes volt, ami nem hiszem, hogy ide való.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top