nlc.hu
Sztárok
Fördős Zé el tudja képzelni, hogy apa lesz

Fördős Zé: „Nem lennék jó apa, amíg ezerrel pörgök”

A gasztroblogger már dolgozik azon, hogy több ideje legyen a családjára a jövőben.

 A Konyhafőnök állandó műsorvezetője a Palikék Világa Youtube-csatornán elárulta, szerepel a tervei között a családalapítás, és van mentsége arra, hogy 45 évesen miért nincs még felesége és gyermeke.

„Nincs bajom a gyerekekkel, nem félek a házasságtól. Hozzáteszem, nem vagyok azért feltétlenül oda, hogy ez egy házassági aktussal legyen elintézve. De mondjuk a barátnőmért, Sáriért még akár ezt is megtenném. Amit érzek magamon, hogy valószínűleg nem lennék úgy jó fater, hogy közben ezerrel pörgök, és csinálom azt, amit most csinálok. Azt gondolom magamról, hogy nekem akkor kell gyereket vállalni, ha megengedhetem magamnak azt, hogy többet foglalkozom a családdal és a szabadidőmmel. Ezen teljesen rajta is vagyok” – nyilatkozta.

Fördős Zé

Fotó: RTL2 Sajtóklub

Fördős Zé hozzátette, szerinte megérte eddig várni a családalapítással, korábban erre biztosan nem állt volna készen. A gasztroblogger korábban is beszélt már arról egyébként, hogy pár éven belül jöhet a baba

(via 24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top