nlc.hu
Sztárok

VV Barna újabb lánnyal csókolózott

ValóVilág: Reni és Piros után újabb lánnyal csókolózott VV Barna

Nem semmi indokot talált ki a csókra Barna.

Bonyolódnak a szerelmi szálak a ValóVilág 11-ben. VV Barna egyre több lánnyal kerül közeli viszonyba. Az első este VV Renivel bújtak ágyba, akivel azóta is rendszeresen alszanak együtt, miközben a fiú VV Pirossal is kavart. Ha ez nem lenne elég, most újabb lány került a listára. 

VV Barna és VV Kriszta

VV Barna és VV Kriszta

A legutóbbi adásban a párok egy romantikus vacsora keretein belül ismerkedtek egymással. VV Anita már a randi elején leszögezte, hogy nem lesz köztük semmi VV Ricóval, VV Melina és VV Dani között feszültség alakult ki bizalmatlanság miatt, VV Sajti és VV Bibi taktikai megbeszélést tartottak, amit VV Piros kihallgatott, VV Barna pedig eljátszott a gondolattal, milyen lenne VV Krisztivel.

„A te típusú férfiak abszolút nem az én világom, de neked van a szemedben egy olyan erő” – magyarázta Kriszti Barnának, aki azzal az indokkal kapta le a lányt, hogy mutassa meg neki, milyen a színpadi csók. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top