nlc.hu
Sztárok

Borbély Alexandra és Nagy Ervin kapcsolata

Borbély Alexandra Nagy Ervinről: „Szakítós veszekedéseink voltak”

Voltak hullámvölgyek a kapcsolatukban, de tudták, hogy nem akarnak egymás nélkül élni.

Exkluzív páros interjúra fogadta otthonában Borbély Alexandra és Nagy Ervin az ÉVA Magazint röviddel ikreik születése előtt. A címlapinterjúban őszintén beszéltek személyiségbeli hasonlóságaikról, ugyanakkor temperamentumos párkapcsolatukról is. Házastársakként sokat fejlődtek, mindig próbálnak tanulni korábbi hibáikból.

„Autoriter személyiségekként, nagy kilengésekkel dolgozunk. Nálunk nem igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ugyanolyanok vagyunk: sértődékenyek” – mondta el Nagy Ervin. „Időnként kutya-macska módon viszonyulunk egymáshoz. Egyikünk sem akar engedni. Az a legnehezebb, amikor kritizáljuk a másikat, vagy azt gondolja egyikünk, hogy a másik őt kritizálja. Ebből sok konfliktusunk fakadt az évek során – megfelelési kényszerünk van egymással szemben” – tette hozzá Borbély Alexandra.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra

Fotó: RTL

A színésznő azt is elárulta, hogy temperamentumos a párkapcsolati dinamikájuk. „Szakítós veszekedéseink voltak, de akkor is tudtuk, hogy nem élhetünk egymás nélkül. Szeretjük, imádjuk egymást, de ugyanolyan fokon tudtunk haragudni is… Ma már sokkal nyugodtabbak vagyunk” – nyilatkozta Alexandra. „Megtanultuk a konfliktusokat komfortzónán belül tartani: egyrészt elmegyek teniszezni vagy golfozni, ha gondom van, másrészt nem veszem fel a kesztyűt. Alapesetben amúgy gyakran konfrontálódom, nehezen bírom az igazságtalanságot. De mostanra mindketten sokat fejlődtünk, és az is fontos, hogy mindig próbálunk tanulni a korábbi hibáinkból” – tette hozzá Ervin. 

Nagy Ervin és Borbély Alexandra kapcsolata már csak azért sem hétköznapi, mert időnként nehéz elválasztani a művészt a szerető pártól. A társak olykor nehezen viselik a másik jelenlétét a nézőtéren, hiszen ez kizökkenti őket a szerepükből. „Amikor színházban játszunk, nem szeretjük tudni, hogy mikor néz minket a másik. Amikor kilép szerepéből a színész, és egy pillanatra kívülről látja, miként játszik aznap este, onnan már nehéz visszarángatnia magát. Ha ott van Ervin, amikor színpadon vagyok, és elképzelem, hogy így vagy úgy néz engem, onnantól bukta, már nem vagyok benne a szerepben” – mesélte az Európai Filmdíjjal jutalmazott színésznő. A házaspár hozzátette, olykor „kukkolva”, titokban nézik meg a másik darabját, hogy ezzel támogassák egymást. 

Az interjú röviddel az ikrek születése előtt készült, Alexandra egyelőre nem határozott a visszatérés menetrendjéről. „Nem tervezek. De már fölhívtak a Mellékhatás című sorozat készítői, amiben játszom, hogy a harmadik évadot forgatják jövő nyáron, kérdezték, jönnék-e. Mondtam, persze, alig várom. Ervin szerint nem vagyok normális, mert fogalmam sincs, mi vár rám” – mondta el az ÉVA Magazinnak a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top