nlc.hu
Sztárok

Első gyermekét várja Szőcs Reni

Első gyermekét várja Szőcs Reni

Hamar összejött a baba, csak idén kezdtek el beszélni a családalapításról.

Szőcs Renit 22 évesen ismerte meg az ország, ekkor nyerte meg ugyanis a TV2 Star Academy című műsorát. Az énekesi karrierjét azóta is egyengeti, egy ideje pedig a magánéletében is kiteljesedett. Két évvel ezelőtt férjhez ment, most pedig gyermeket vár.

Szőcs Reni

Fotó: Instagram

„Az orvosom minimálisnak látták az esélyét annak, hogy természetes úton édesanya legyek. Ráadásul azzal is riogattak, hogy ahogy telik az idő, ez az esély is egyre csökken majd. Éppen ezért valódi csodaként éltem meg, amikor elvégeztem a tesztet és megjelent a két csík. Ezt csak azért meséltem el, mert tudom, hogy sok nő él azzal a tudattal, hogy ezért vagy azért nem lehet gyermeke, de szeretném, ha tudnák, hogy csodák márpedig vannak” – kezdte Borsnak adott interjújában az énekesnő, majd arról is beszélt, hogyan mondta el férjének a jó hírt.

Az rendben van, hogy pihenni érkeztünk a tengerhez, de én látványosan túlzásba vittem. Gyakorlatilag képes voltam elaludni ülve, állva, de kis híján úszás közben is. Egyik este rendeltünk két koktélt, de még belekortyolni sem tudtam, mert szó szerint elszundítottam mellette. Másnap korán ébredtem és az első dolgom volt elszaladni a gyógyszertárba egy tesztért. Persze sikítva keltettem fel Márkot, aki az első fél percben azt sem tudta, hol, van. A másodikban sem, de akkor már az örömtől” – emlékezett vissza Reni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top