nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina plasztikáztatna

Kulcsár Edina: „Elhatároztam, hogy januárban kés alá fekszem”

Természetesen a várandósság keresztbe húzta a számításait.

Kulcsár Edina legutóbb Tápai Szabinával a  BlikkTV Címlapsztori című műsorában vendégeskedett, ahol a friss híreket elemezték, beszélgettek a plasztikai műtétekről és előbbi arra is reagált, hogy az elmúlt időszakban rengeteg támadás érte őt és kedvesét, G.w.M.-et, amiért sokszor talpig Gucciba öltöznek.

Kulcsár Edina

Fotó: Trenka Attila

A két anyuka őszintén beszélt arról, milyen plasztikai műtéteket vállaltak be eddig és mit terveznek még. Edina például az orrát műtette meg korábban, most pedig mellplasztikára készült. 

Amikor nagyon vékony voltam, rengeteg bántást kaptam. Nemcsak amiatt, hanem azért is, mert – nekem is van szemem és láttam – nincs ott, aminek lennie kellene. Jó pár hónappal ezelőtt elhatároztam, hogy januárban kés alá fekszem, és megcsináltatom a melleimet. El is mentem, megbeszéltünk mindent, de aztán jött a baba” – mondta az exszépségkirálynő, aki nyáron tudta meg, hogy gyermeket vár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top