nlc.hu
Sztárok

Rácz-Gyuricza Dóra a nyaralásukról

Rácz-Gyuricza Dóra: „Fenntartásokkal indultam neki, de tanultunk a hibáinkból”

A korábbiakhoz képest most minden tökéletes.

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra múlt héten nagy kalandba vágták a fejszéjüket. A Michelin-csillagos séf és felesége fogták nyolc hónapos kislányukat, Kamillát és Dubajba utaztak, hogy kipihenjék az idei év fáradalmait. Sokan irigykedve nézik a csodás fotókat, amiket feltöltenek közösségi-oldalaikra a nyaralásról és természetesen adódott a kérdés, hogyan mertek elmenni ilyen messzire egy pici babával.

Gyuricza Dóra Rácz Jenő

Fotó: Instagram

Dóra most Instagram-oldalán minden kérdést eloszlatott. 

„Aki egy pillanatra is elgondolkodott rajta, hogy el kellene utazni pihenni a babával, annak üzenem, hogy PAKOLJ! Fenntartásokkal indultam neki, mert a görögországi nyaralásunk minden volt a számomra, csak pihentető nem.. de tanultunk a hibáinkból és itt most mindhármunknak az eddigi legjobb élmény ez a pár nap. Ezt a közösen töltött időt senki sem veheti el tőlünk, és itt betárazunk annyi szeretetből, amennyi a nehéz időszakokat majd fellágyítja” – írja legújabb bejegyzésében, ahol látszik, csak úgy ragyognak a boldogságtól. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top