nlc.hu
Sztárok

Gáspár Evelin a TV2 Akadémián

Visszaült az iskolapadba Gáspár Evelin: most nagyon mást tanul, mint a cukrászkodás

Egy új szakmát szeretne kitanulni.

Gáspár Evelin úgy döntött, nemcsak a kamerák előtt, hanem mögött is szeretne otthonosan mozogni, ezért beiratkozott a TV2 Akadémiára.

Gáspár Evelin

Gáspár Evelin a Párharcban – Fotó: Sajtószoba

Szeretnék a kamera mögött elhelyezkedni, hiszen egy műsorkészítőnek a dolga az eléggé összetett, és sokan úgy jellemzik, vagyis akik nem tudják, hogy ez mivel jár, hogy ez egy bohóc szakma. Erre én rácáfolok, mert a kamera előtt is egy nagyon erős, idegtépő fizikai munka, illetve a mögöttes munka is, hiszen nagyon ott kell lenned fejben, nagyon összeszedettnek és alaposnak kell lenned” – mondta el a Tények Pluszban.

Evelin számtalan iskolát elvégzett már, azaz nem áll távol tőle a tanulás és a folyamatos önfejlesztés. “Nekem van cukrász végzettségem, van közgazdász végzettségem, jelenleg a TV2 Akadémián tanulok szerkesztő-riporterként. (…) Nagyon sok tantárgy van: beszédtechnika, vágás óra, kommunikáció, riporter óra, tehát nagyon sokrétű” – mesélte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top