nlc.hu
Sztárok

Bereczki Zoltán betegsége

Bereczki Zoltán továbbra sincs jól, sőt, állapota egyre romlik

Bereczki Zoltán egy ideje súlyos gégegyulladással küzd, és a színházi előadásai után most a koncertjeit is le kellett mondania.

Bereczki Zoltán komoly egészségügyi problémával kénytelen szembenézni, ugyanis súlyos gégegyulladásban szenved, amely miatt nemrég a színházi előadásai közül is le kellett mondania néhányat. Kedd délelőtt a színész-énekes egy újabb bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán, ám ezúttal sem jó hírekkel érkezett.

Bereczki Zoltán betegsége

Fotó: Olajos Piroska/solwee

A MOMKult-ba hirdetett kedd esti koncertjét is kénytelen volt új időpontra rakni, négy hónapot csúsztatják a fellépést – szúrta ki a Blikk.

„Minden koncertet megtartunk, a közönséget a hivatalos oldalakon keresztül tájékoztatjuk. Zoli gégész orvosa mindent megtesz, hogy minél előtt meggyógyuljon. Jelenleg nem is beszélhet, némaságra ítélték egy időre. Folyamatos orvosi kezelés alatt van” – mondta menedzsere, Ferenczi Orsolya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top